Returul

Ai la dispoziție maximum 14 de zile de la primirea comenzii pentru a schimba articolul cu unul de altă mărime sau culoare, sau pentru a solicita rambursarea. Nu acceptăm retururi pentru produsele made to measure (create după măsurile tale).

1. ANUNȚĂ-NE PE EMAIL ȘI PREGĂTEȘTE COLETUL

Trimite-ne un email de solicitare a returului. Trebuie să menționezi dacă vrei să modifici mărimea sau dorești rambursarea, precum și articolele corespunzătoare.

Împachetează bine produsele pentru a fi livrate în siguranță, în ambalajul original, dacă este posibil. 

 

2. ATAȘEAZĂ ETICHETA DE RETUR ÎNTR-O ZONĂ VIZIBILĂ DE PE COLET

Pe avizul de livrare, vei vedea o etichetă cu adresa de retur pe care trebuie să o lipești pe colet.

Dacă nu o găsești în coletul tău, trimite-l la adresa următoare:

SC A.S. Negulescu SRL (Anca & Silvia Negulescu)

Moara de Vânt 26A, et.1 (int 7) 

700377, Iasi, Romania

Telefon +40 733 987 833 // +40 756 624 634

 

3. TRIMITE PRODUSUL

Pentru a face acest lucru, mergi la oficiul poștal și trimite coletul prin poștă înregistrată cu confirmare de primire. O poți face și prin oricare serviciu de curierat. Schimbarea de mărime sau rambursarea vor fi procesate în 3 - 20 zile lucrătoare după ce coletul ajunge în depozitul nostru.

De reținut: în cazul retururilor, Anca & Silvia Negulescu nu va accepta coletele neachitate sau cu plata la destinație și nu va suporta costurile retururilor poștale.

 

Schimburi

Dacă preferi altă mărime, o poți solicita când returnezi produsul. Astfel, indică pe avizul de livrare ce produs vrei să schimbi și mărimea dorită.

Dacă această mărime nu este disponibilă, te vom informa prin e-mail și îți vom rambursa contravaloarea produsului respectiv.

Dacă vrei să schimbi articolul cu alt model sau culoare, trebuie să returnezi produsul și să plasezi altă comandă.

 

Condiții de retur

Dacă dorești să returnezi un produs, te rugăm să ții cont de următoarele:

  • Produsele create pe măsurile tale "made to measure" nu sunt returnabile. Oferim modificări pentru ele, dar nu retururi. 
  • Toate produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
  • Când primim pachetul, vom inspecta starea produselor înainte de a procesa schimbul mărimii sau rambursarea produselor returnate. De reținut: Anca & Silvia Negulescu nu va accepta coletele neachitate sau cu plata la destinație și nu va suporta costurile retururilor.

 

Dreptul de retragere

Clienții din Uniunea Europeană au la dispoziție 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii pentru a-și exercita dreptul de a anula comanda Anca & Silvia Negulescu.

Dacă dorești să-ți exerciți dreptul de retragere, trebuie să ne anunți prin email sau folosind formularul de retragere pe care îl poți trimite prin e-mail sau poștă:

SC A.S. Negulescu SRL (Anca & Silvia Negulescu)

Moara de Vânt 26A, et.1 (int 7) 

700377, Iasi, Romania

Telefon +40 733 987 833 // +40 756 624 634

e-mail: [email protected]

 

Îți reamintim că nu trebuie să trimiți datele cardului bancar prin e-mail sau prin rețelele de socializare.

După notificarea intenției de a-ți exercita dreptul de retragere a comenzii, ai la dispoziție 14 zile suplimentare pentru a returna produsele.

 

Rambursări

Perioada de rambursare pentru comenzi poate varia între 3 și 20 zile lucrătoare de la primirea returului în atelierul nostru. După ce am inspectat condiția produselor returnate, te anunțam prin e-mail sau telefonic. Pentru rambursare, vom folosi aceeași metodă de plată utilizată la cumpărarea produsului.

Ai plătit prin ramburs? În astfel de cazuri, avem nevoie de datele tale bancare pentru a-ți rambursa suma. După primirea acestor informații, vom procesa rambursarea. Atenție: contul bancar trebuie să fie deschis la o bancă din țara în care a fost livrată comanda.